Poll

Zuwaka 2013 was top, nu volgt?
 

Bezoekersteller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag60
mod_vvisit_counterGisteren54
mod_vvisit_counterDeze week329
mod_vvisit_counterVorige week353
mod_vvisit_counterDeze maand778
mod_vvisit_counterVorige maand1777
mod_vvisit_counterTotaal210856

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Jemoedertour Dag 5 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marcel   
Facebook!  Twitter!

Lieve Jemoeder,


We werden pas laat wakker en besloten toen om in Sneek te blijven aangezien het ons goed was bevallen. Nadat iedereen had gedoucht gingen we op pad om boodschappen te doen, iedereen liep mee maar toch hadden we onze handen vol, je wordt toch hongerig van zo een tour! Vandaag kwam er versterking in vorm van nog meer vrouwen namelijk, Mileen, Jonne, Floortje en Nadine. Ze konden meteen helpen met koken want we hadden besloten om vandaag weer eens met verse groenten pasta rode saus te maken.
Het eten was heerlijk en er werd genoten van de nieuwe invloeden van de gal en gal! Hierna gingen we weer op stap want de vrouwen waren wel benieuwd geworden van onze verhalen over de avond ervoor. We gingen nu naar een ander dance plein waar we wederom een dansje waagde! Toen buiten de muziek stopte gingen we een kroeg in waar een man in zijn eentje niet geheel onaardig DE hits van de laatste eeuw speelde. Tussendoor gaf de dj hem af en toe pauze terwijl wij door konden swingen op de spicegirls en marco borsato.
De magen begonnen langzaam weer te knorren en toen het geluid hiervan bijna boven de eenmans band uitkwam besloten we toch maar weer de febo op te zoeken.
Eenmaal veilig terug in jouw baarmoeder werd het lang voorbesproken glow in the dark sticks gevecht begonnen. Al snel vlogen er 90 stokjes door de lucht en werd er regelmatig AUW! en surprise atack geschreeuwd! vooral de vrouwen waren goed in het stiekem sparen van de stokjes om dan eerst heel verontwaardigd te zeggen dat ze de stokjes echt niet hadden om vervolgens toch 30 stokjes in één keer weg te smijten. Het duurde ff maar uiteindelijk zijn we moe maar voldaan met 7 op een rij en 3 in de voorpunt in slaap gevallen.

Kusjes je Crew


Sneek- Sneek
nvt