Poll

Zuwaka 2013 was top, nu volgt?
 

Bezoekersteller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag2
mod_vvisit_counterGisteren61
mod_vvisit_counterDeze week2
mod_vvisit_counterVorige week384
mod_vvisit_counterDeze maand781
mod_vvisit_counterVorige maand1777
mod_vvisit_counterTotaal210859

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Jemoedertour Dag 4 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marcel   
Facebook!  Twitter!

Lieve Jemoeder,


Het lijkt alweer even geleden dat we van Lemmer naar Sneek zijn gevaren, maar ook deze tocht vergeten we nooit meer. Het begon allemaal toen we besloten hadden om de buiten sluis te nemen in plaats van binnendoor. Het waaide behoorlijk toen we vertrokken dus het eerste stuk tegen de wind in ging bijzonder langzaam, gelukkig hield jouw rubenslichaam stand en overwonnen wij de hoge golven. Eenmaal bij de sluis aangekomen was het aanleggen lastig door de wind maar de al eerder gespotte Duitsers in hun huurboot snapte er echt niks van. Ze gingen van overdwars midden in de sluis naar achterstevoren en uiteindelijk weer terug, gelukkig is alles goed gegaan!
Na de sluis kwamen we op rustiger water en voeren we trots met jou door de Friese kanalen, een paar bruggen werden nog genomen en uiteindelijk kwamen we aan in Sneek. We vonden een mooi plekje langs de kade en gingen meteen op pad.
Als eerst hebben we natuurlijk op jou geproost en vonden daarna onze weg naar de kermis, helaas hebben we daar niks voor je gewonnen maar we hebben ons goed vermaakt. Eenmaal terug op de boot werd er een mega chill actie ondernomen en werd er genoten van een biertje en de muziek van de foute boys aan de overkant. Opeens verscheen er aan de overkant een opblaasbadje met een aantal jongens hierin en Adine kon het niet laten om er wat van te zeggen. Natuurlijk werd ze uitgenodigd om een stukje mee te dobberen en uiteraard ging ze hier op in, de zakken werden leeggehaald en de overstap werd met enige moeite gemaakt. De nodige foto's werden geschoten en precies op tijd voor het eten was ze weer terug.
Na het eten werd opgezocht waar we moesten zijn die avond en na een snelle "douche" gingen we weer op pad. We liepen op het geluid af en vonden een dance plein, hier werden de nodige dansjes gedaan. Toen de muziek stopte moesten de zojuist verbrandde caloriƫn natuurlijk weer aangevuld worden bij de Febo. Onder het genot van de snack werd de quote van de avond besproken: er zijn hier veel moeilijke vrouwen en lelijke mannen. Eenmaal weer gevuld liepen we langs de kroeg de Ludiek, de vrouwen hadden nog wel zin in meer feest maar de mannen waren er wel klaar mee dus scheidde hun wegen hier.
Er werden nog wat moves uit de kast gehaald totdat ook de dames moe en voldaan waren en naar de vertrouwde baarmoeder terug keerde. De mannen sliepen nog niet maar het duurde niet lang voordat het stil werd.

Kusjes je Crew


Lemmer- Sneek
zw 5-6