Hoofd menu

Poll

Zuwaka 2013 was top, nu volgt?
 

Online?

We hebben 10 gasten online

Bezoekersteller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag47
mod_vvisit_counterGisteren63
mod_vvisit_counterDeze week185
mod_vvisit_counterVorige week512
mod_vvisit_counterDeze maand1526
mod_vvisit_counterVorige maand1510
mod_vvisit_counterTotaal216971

Inloggen
Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Zomertour 2008
On tour.. the end PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jeroen P   
Facebook!  Twitter!

Helaas beste bezoekers, aan alles komt een eind. Zo ook aan het zomerkamp van de loodsen.

Het waren prachtige tijden. Van de doodstille haven te Stavoren tot het bruisende nachtleven te Sneek. De dagen met zwaar weer en de mooie zwemdagen. De wind mee richting onze bestemming en de heerlijke douches na een flinke bui. 

Alle herinneringen werden afgelopen dinsdag onder het bowlen nog eens uitvoerig besproken. Al met al kwam iedereen tot de conclusie dat het super was. De foto’s geven een goed beeld maar; je had er bij moeten zijn..

De drie weken op Jemoeder hebben me laten zien dat de loodsenstam een hechte groep is, die weet wanneer ze serieus moeten zijn, kunnen lachen om stomme dingen, bewezen buddies zijn, jemoeder onder controle hebben, frituur eten als het kan, elkaar niet laten vallen, samen uit samen thuis en bovenal een goede groep vrienden.

Als voorzitter wilde ik iedereen bedanken voor de inzet de afgelopen tijd en heb ik erg genoten van de positieve reacties die we inmiddels hebben ontvangen. Wat ik nooit meer zal vergeten zijn de potjes koehandel, de harde wind en de super reactie: OMDAT HET KAN!Tot zover Jemoeder on tour vanuit een luie bureaustoel te Naarden,

Op naar de volgende klus!Jeroen Putter.

 
krantenartikel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jeroen P   
Facebook!  Twitter!

Aan alle lezers,

in de Gooi en Eemlander van Maandag 11 Augustus staat in het regionale deel op de voorpagina een mooi artikel :-) Koop deze krant nu!

Maandag: de laatste kilometers worden op dit moment gevaren. De koers is Monnickendam en vervolgens Huizen. Te huizen zullen we dinsdagavond een afsluitende avond hebben met bowlen en sterke verhalen. Jemoeder zal dan in de haven van Huizen liggen. 

Update: wo 13 Aug. Jemoeder zal vanmiddag 13uur aankomen te Naarden. Vanaf 14uur is het opruimen. Er ligt waarschijnlijk wat zooi in de romp....

 

 

 
8 augustus PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Jeroen P   
Facebook!  Twitter!
 

Dag 20

Route: Enkhuizen –Hoorn

Wind: west 4

 

Zoals vele dagen was het vandaag uitslaapdag. De loodsen moesten even bijkomen van de zware dag gister. Na een kleine 10uur slaap stonden de eersten aan dek om je mooie romp te verhalen. In Enkhuizen lagen we vijf dik en de middelste twee wilden er vroeg tussenuit.

De ochtend bestond uit lekker afwachten en lang ontbijten.

Rond 12e besloten we richting Hoorn te zeilen. De zon liet zich zien en de wind was goed aanwezig. Eenmaal door het naviduct werden de zeilen gehesen en ging je vol tuig alle andere scheepjes voorbij. Een fanatieke bemanning aan dek werkte hard voor dit resultaat.

Na een kleine helling van 35 graden besloten we dat het genoeg was met je halfwinder. Snel werd je omgebouwd en kreeg je fok plus kluiver voorop.

Je was binnen drie uur te Hoorn waar je ons trakteerde op een middag in de zon. Onze buren zijn gezellig en we hebben een lekker middagje gehad.

Rond vijven zijn Rik, Justin en Hans van boord gegaan. Een afscheid waarbij een traantje om onze nautische vriendjes werd weggepikt.

Het terras op het Waagplein te Hoorn heeft uitstekende bediening. De loodsen waren allen onder de indruk van de kwaliteit van de serveerster. Proost!

Op het moment liggen we lekker in onze slaapzakken. Het terras in Hoorn is erg gezellig en iedereen droomt alweer van je mooie romp die klieft door de golven. Het blijft een indrukwekkend gezicht. (zie foto’s)

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8